Miquel Pueyo i París

Paer en cap de l'Ajuntament de Lleida

Tradició i modernitat conflueixen en la celebració de Sant Antoni Abat a Lleida. Els vincles de la ciutat amb el seu passat agrícola i ramader continuen sent molt vius i l’esforç i la perseverança de molts anys han donat el seu fruit situant el territori com a capdavanter en el sector agroalimentari. Amb aquesta festivitat mirem enrere i recordem el que s’ha llaurat durant dècades al nostre entorn. És una festa que ens vincula amb les nostres arrels, per recordar els orígens i per reconèixer la implicació i la constància que ens ha permès arribar on som. No es pot deixar enrere allò que ens ha fet créixer, però tampoc podem deixar de mirar endavant.

Lleida està en el camí per esdevenir capital del hub agroalimentari del sud d’Europa. I per aconseguir-ho ha d’anar en consonància als avenços tecnològics, a les explotacions intel·ligents, a productes innovadors, a una millora en la comercialització. L’Horta de Lleida és un exemple paradigmàtic pel seu valor històric i paisatgístic i pel que aquest cinturó verd aporta a la urbs, amb els pagesos i les pageses que hi dediqueu l’ànima per seguir progressant.

L’Ajuntament de Lleida coneix la importància d’aquesta essència, que tant ens identifica, i té en marxa projectes i accions participatives per potenciar aquesta marca tan preuada, el segell Horta de Lleida, que posa en relleu la capacitat d’adaptació i l’empenta dels veïns i veïnes que hi treballeu i residiu. Precisament, per reconèixer aquelles persones i entitats que hi aposteu es van crear els Premis Horta, que ja arriben a la sisena edició i que contribueixen a dinamitzar l’àmbit local, a refermar aquests valors que ens són propis i a evolucionar cap a un futur il·lusionant i compartit.

La pandèmia ens ha evidenciat la importància del camp, dels productes de proximitat i que és un sector fonamental que ens abasteix i genera activitat i riquesa al territori. Per això, vull agrair la feina de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” de Lleida per mantenir aquesta festivitat i per obrir-la a la ciutadania, perquè siguem conscients d’aquests valors i continuem trametem l’estima per la terra.

ACR Els Pagesos

Miquel Pueyo i París

Paer en cap de l'Ajuntament de Lleida

Tradició i modernitat conflueixen en la celebració de Sant Antoni Abat a Lleida. Els vincles de la ciutat amb el seu passat agrícola i ramader continuen sent molt vius i l’esforç i la perseverança de molts anys han donat el seu fruit situant el territori com a capdavanter en el sector agroalimentari. Amb aquesta festivitat mirem enrere i recordem el que s’ha llaurat durant dècades al nostre entorn. És una festa que ens vincula amb les nostres arrels, per recordar els orígens i per reconèixer la implicació i la constància que ens ha permès arribar on som. No es pot deixar enrere allò que ens ha fet créixer, però tampoc podem deixar de mirar endavant.

Lleida està en el camí per esdevenir capital del hub agroalimentari del sud d’Europa. I per aconseguir-ho ha d’anar en consonància als avenços tecnològics, a les explotacions intel·ligents, a productes innovadors, a una millora en la comercialització. L’Horta de Lleida és un exemple paradigmàtic pel seu valor històric i paisatgístic i pel que aquest cinturó verd aporta a la urbs, amb els pagesos i les pageses que hi dediqueu l’ànima per seguir progressant.

L’Ajuntament de Lleida coneix la importància d’aquesta essència, que tant ens identifica, i té en marxa projectes i accions participatives per potenciar aquesta marca tan preuada, el segell Horta de Lleida, que posa en relleu la capacitat d’adaptació i l’empenta dels veïns i veïnes que hi treballeu i residiu. Precisament, per reconèixer aquelles persones i entitats que hi aposteu es van crear els Premis Horta, que ja arriben a la sisena edició i que contribueixen a dinamitzar l’àmbit local, a refermar aquests valors que ens són propis i a evolucionar cap a un futur il·lusionant i compartit.

La pandèmia ens ha evidenciat la importància del camp, dels productes de proximitat i que és un sector fonamental que ens abasteix i genera activitat i riquesa al territori. Per això, vull agrair la feina de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” de Lleida per mantenir aquesta festivitat i per obrir-la a la ciutadania, perquè siguem conscients d’aquests valors i continuem trametem l’estima per la terra.

ACR Els Pagesos

Miquel Pueyo i París

Paer en cap de l'Ajuntament de Lleida

Tradició i modernitat conflueixen en la celebració de Sant Antoni Abat a Lleida. Els vincles de la ciutat amb el seu passat agrícola i ramader continuen sent molt vius i l’esforç i la perseverança de molts anys han donat el seu fruit situant el territori com a capdavanter en el sector agroalimentari. Amb aquesta festivitat mirem enrere i recordem el que s’ha llaurat durant dècades al nostre entorn. És una festa que ens vincula amb les nostres arrels, per recordar els orígens i per reconèixer la implicació i la constància que ens ha permès arribar on som. No es pot deixar enrere allò que ens ha fet créixer, però tampoc podem deixar de mirar endavant.

Lleida està en el camí per esdevenir capital del hub agroalimentari del sud d’Europa. I per aconseguir-ho ha d’anar en consonància als avenços tecnològics, a les explotacions intel·ligents, a productes innovadors, a una millora en la comercialització. L’Horta de Lleida és un exemple paradigmàtic pel seu valor històric i paisatgístic i pel que aquest cinturó verd aporta a la urbs, amb els pagesos i les pageses que hi dediqueu l’ànima per seguir progressant.

L’Ajuntament de Lleida coneix la importància d’aquesta essència, que tant ens identifica, i té en marxa projectes i accions participatives per potenciar aquesta marca tan preuada, el segell Horta de Lleida, que posa en relleu la capacitat d’adaptació i l’empenta dels veïns i veïnes que hi treballeu i residiu. Precisament, per reconèixer aquelles persones i entitats que hi aposteu es van crear els Premis Horta, que ja arriben a la sisena edició i que contribueixen a dinamitzar l’àmbit local, a refermar aquests valors que ens són propis i a evolucionar cap a un futur il·lusionant i compartit.

La pandèmia ens ha evidenciat la importància del camp, dels productes de proximitat i que és un sector fonamental que ens abasteix i genera activitat i riquesa al territori. Per això, vull agrair la feina de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” de Lleida per mantenir aquesta festivitat i per obrir-la a la ciutadania, perquè siguem conscients d’aquests valors i continuem trametem l’estima per la terra.

ACR Els Pagesos

Miquel Pueyo i París

Paer en cap de l'Ajuntament de Lleida

Tradició i modernitat conflueixen en la celebració de Sant Antoni Abat a Lleida. Els vincles de la ciutat amb el seu passat agrícola i ramader continuen sent molt vius i l’esforç i la perseverança de molts anys han donat el seu fruit situant el territori com a capdavanter en el sector agroalimentari. Amb aquesta festivitat mirem enrere i recordem el que s’ha llaurat durant dècades al nostre entorn. És una festa que ens vincula amb les nostres arrels, per recordar els orígens i per reconèixer la implicació i la constància que ens ha permès arribar on som. No es pot deixar enrere allò que ens ha fet créixer, però tampoc podem deixar de mirar endavant.

Lleida està en el camí per esdevenir capital del hub agroalimentari del sud d’Europa. I per aconseguir-ho ha d’anar en consonància als avenços tecnològics, a les explotacions intel·ligents, a productes innovadors, a una millora en la comercialització. L’Horta de Lleida és un exemple paradigmàtic pel seu valor històric i paisatgístic i pel que aquest cinturó verd aporta a la urbs, amb els pagesos i les pageses que hi dediqueu l’ànima per seguir progressant.

L’Ajuntament de Lleida coneix la importància d’aquesta essència, que tant ens identifica, i té en marxa projectes i accions participatives per potenciar aquesta marca tan preuada, el segell Horta de Lleida, que posa en relleu la capacitat d’adaptació i l’empenta dels veïns i veïnes que hi treballeu i residiu. Precisament, per reconèixer aquelles persones i entitats que hi aposteu es van crear els Premis Horta, que ja arriben a la sisena edició i que contribueixen a dinamitzar l’àmbit local, a refermar aquests valors que ens són propis i a evolucionar cap a un futur il·lusionant i compartit.

La pandèmia ens ha evidenciat la importància del camp, dels productes de proximitat i que és un sector fonamental que ens abasteix i genera activitat i riquesa al territori. Per això, vull agrair la feina de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” de Lleida per mantenir aquesta festivitat i per obrir-la a la ciutadania, perquè siguem conscients d’aquests valors i continuem trametem l’estima per la terra.