Ana Aragones

Enguany serà un any per estirar d’aquell recull d`imatges i moments conviscuts durant les 78 edicions passades de sant Antoni Abat .

Persones que ens han deixat pel camí, però que han fet que cada Sant Antoni fos especial, compartint grans actes, com el tir al plat, carrosses i altres actes que ens feien aplegar i compartir bells moments .

De ben segur que enguany els compartirem també , no serà multitudinari, però tindrà el seu encant.

La pandèmia ha fet que les coses donessin un gir inesperat i que la tecnologia formés part de moltes explotacions d`una forma ràpida i amollant-nos a les circumstàncies actuals .

Els temps han anat evolucionant i nosaltres també ho estem fent, donant una imatge ben diferent a les nostres explotacions i encarant-nos a un futur prometedor amb moltes ganes de treballar i posant-nos al llistó que els temps ens exigeixen .

Donant-ho tot i reinventant part dels nostres negocis, aquelles petites explotacions que tenen arrels familiars i no volem pas que es perdin, posant el nostre gra de sorra i el de la ciutadania que confia plenament amb nosaltres, sent la matèria prima de la ciutat .

Molts dels actes que es duran a terme estan oberts a tothom i aquí, d’alguna forma o altra hi som i hi serem tots, per que ben segur que desprès d’aquesta, ens retrobarem i seguirem celebrant sant Antoni com abans ho fèiem .

Molt bon Sant Antoni Abat i a seguir cuidant-nos que aviat ens retrobarem .

Associació de productors de L ‘Horta de Lleida

Anna Aragonés Menchero

Presidenta de l ‘Associació