Marc Vives Bonet

President de l'ACR Els Pagesos

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més ja tornem a tenir aquí la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat, sí, ja és aquí! Aquest any arribem a la 81a edició, que ve marcada, encara, amb modificacions i adaptada a les normes de seguretat. Visquem-la, doncs, amb il·lusió però també amb responsabilitat.

Arriba per segona vegada en un context difícil, amb l'incertesa de si ho podríem celebrar o no, tot i això finalment hem pogut preparar un programa d'actes prou complet amb la gran majoria d'activitats que s'havien anat fent abans de la Pandèmia; el Prego, la Missa, la benedicció dels animals de companyia, el lliurament dels Premis Horta de Lleida, la desfilada de les carrosses, l'encesa de la Creu, etc.

Com a contrapunt al patiment viscut, ens disposem a gaudir d'uns dies de la nostra Festa, donant-nos novament l’oportunitat de compartir, de retrobar- nos, d’abraçar les nostres tradicions, de reivindicar la cultura popular, mantenint intacta la nostra identitat i el segell de la nostra Horta.

I bé, des d'aquestes línies, en nom meu i de tota la junta de l'associació desitjar-vos que tingueu una molt bona festa de Sant Antoni Abat i que aquest any que tot just encetem sigui millor que l'any anterior!

Molt bona festa!