PROGRAMA D’ACTESDescarrega el llibret

Per la 81ena edició de la Festivitat de Sant Antoni hem preparat tots els actes que us detallem a continuació, com bé sabeu, encara estem en un context de Pandèmia, pot ser que les autoritats sanitàries, en funció de com vagi evolucionant la situació en cada moment ens suspenguessin algun acte.


Dissabte 15 de gener

10:00 Concentració de tractors i maquinària agrícola antiga al Local Social de l’Associació de Veïns de la Partida de Llívia.
19:00 Pregó a càrrec de Meritxell Serret i Aleu al Saló de Plens de la Paeria.
A causa de la limitació d'aforament, en aquest acte, només hi podran assistir 20 persones, es recomana seguir l'acte en directe que es retransmetrà a través de Facebook en aquest enllaç.

Diumenge 16 de gener

Al local social de l’Associació de Veïns de Montserrat:
09:00 Esmorzar popular ( seguint tots els protocols sanitaris vigents).
10:00 Tirada de bitlles.

Dilluns 17 de gener

11:00 Missa en honor a Sant Antoni Abat a l’església de la Puríssima Sang, presidida per Monsenyor Salvador Giménez Valls, Bisbe de Lleida i amb la participació de la coral “Units pel Cant”.
Durant el matí hi haurà la tradicional venda de panets i ciris beneïts a càrrec de la Congregació de la Puríssima de la Sang.(Per motius de seguretat, i per tal d'ajudar a la conservació de l'església es prega no portar els ciris de fora.)
L'Església de la Sang a la tarda també romandrà oberta de 18:00 h a 20:00 h
A causa de la limitació d'aforament, en aquest acte, només hi podran assistir 50 persones, es recomana seguir l'acte en directe que es retransmetrà a través de Facebook en aquest enllaç.
18:00 Encesa de la creu dels Tres Tombs, a la plaça Pau Casals, amb la participació dels grallers de l’Associació de Veïns de Jaume I.

Dissabte 22 de gener

9:00 Esmorzar popular a la cooperativa, patrocinat per PLUSFRESC , el Gremi de forners de les Terres de Lleida i Carns Fortuño ( seguint tots els protocols sanitaris vigents)
10:15 Sortida des de la Cooperativa de carrosses, carros i cavalleries.
11:00 Missa en honor a Sant Antoni Abat amb la participació de la coral “Units pel Cant” a l’església de la Puríssima Sang.
A causa de la limitació d'aforament, en aquest acte, només hi podran assistir 50 persones, es recomana seguir l'acte en directe que es retransmetrà a través de Facebook en aquest enllaç.
12:00 Benedicció de carrosses, carros i cavalleries, a càrrec de Mossèn Jaume Melicior, a l’avinguda de Blondel i desfilada fins a la Creu dels Tres Tombs acompanyats pels Gegants i Grallers de Jaume I i la Batucada “Tam Tam Tukem”
A la sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida
17:30 Lliurament dels premis Horta de Lleida. L'aforament per aquest acte es de 250 persones.
Tot seguit Lliurament dels premis dels concursos de la desfilada i sorteig del Palot de Fato

Nota: L’organització es reserva el dret d’augmentar o disminuir algun acte si ho considera oportú.