templatemo header
templatemo header
 facebook
templatemo twitter
templatemo googleplus
ACREls Pagesos
Associació Cultural i Recreativa
Encesa de la Creu


templatemo work
IIa ENCESA DE LA « CREU DELS TRES TOMBS »
EL VESPRE DEL 17 DE GENER, DIA DE SANT ANTONI ABAT

L’any passat i per primera vegada en la història de la festa de Sant Antoni Abat, vam celebrar-ho amb una iniciativa innovadora, com va ser guarnir de ciris encesos la Creu dels Tres Tombs del Carrer Balmés.
La iniciativa es va fer a corre-cuita i potser va passar un xic desapercebuda, però els que van participar-hi o s’hi varen trobar, al contemplar la Creu encesa i il·luminada amb la llum de ciris de tots els colors, van quedar gratament impressionats per l’impacte visual i el seu simbolisme.
També els components de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” i els veïns de l’AVV Jaume I que vam col·laborar en l’acte, vam quedar gratament satisfets per la reeixida iniciativa i és per axó que enguany ho tornarem a fer. Serà el vespre del mateix dia de Sant Antoni, el divendres 17 de gener, de 6 a 8 de la tarda quan celebrarem la IIa Encesa de la Creu de Sant Antoni, deixant-li guarnida i lluminosa per l’endemà que tindran lloc els tradicionals Tres Tombs a la Creu.
Enguany però li volem donar també un caire més festiu i nostrat, amb la participació de la Colla de Grallers de l’AVV de Jaume I, que ens animaran la vesprada amb l’acompanyament de la música de les gralles i els timbals. També es previst repartir coca i xocolata a tothom que participi de l’Encesa de la Creu.
Us convidem a tots a participar-hi. Veniu a encendre també vosaltres un vela i fer més lluïda i lluminosa la nostra festa, des del seu símbol més emblemàtic, la Creu dels Tres Tombs.
Jordi Curcó
Vicepresident AVV Jaume I