templatemo header
templatemo header
ACREls Pagesos
Associació Cultural i Recreativa
Programa d'Actes
Dissabte 11 de gener

19:30 Pregó a càrrec de Mari Pau Huguet al Saló de Plens de la Paeria, l’acte comptarà amb un recital de poemes amb acompanyament musical.

Diumenge 12 de gener

Al local social de l’Associació de Veïns de Montserrat:
09:00 Esmorzar popular
10:00 Tirada de bitlles
11:00 Concurs de truites amb productes de l’Horta
18:00 Al Teatre Municipal de l’Escorxador, 2on Aplec d’escala en Hi Fi de Sant Antoni. Per adquirir les entrades us haureu de posar en contacte amb nosaltres a info@elspagesos.cat o be a la cooperativa .

Dilluns 13 de gener

18:30 Conferència : La dona al món rural, a càrrec de la Sra. Maria Rovira, al local social del Pla de Gualda i Montcada

Dimarts 14 de gener

18:30 Conferència : “ Els efectes del canvi climàtic a l’agricultura”, conferència a càrrec del Sr. Alfred Rodriguez Pico, meteoròleg i presentador de programes de televisió i ràdio, al local social de la Partida de Butsenit.

Dimecres 15 de gener

19:00 Conferència : Nou decret de gestió de fertilització i dejeccions ramaderes, a càrrec del Sr. Rosend Saltiveri, al local social del Pla de Gualda i Montcada.

Divendres 17 de gener

11:00 Missa en honor a Sant Antoni Abat a l’església de la Puríssima Sang, presidida per Monsenyor Salvador Giménez Valls, Bisbe de Lleida i amb la participació de la coral “Veus Amigues”.
Durant el matí hi haurà la tradicional venda de panets i ciris beneïts a càrrec de la Congregació de la Puríssima Sang. L’església estarà oberta durant tot el dia i a les
19:00h es farà una segona missa. Als forns de la ciutat trobareu les típiques ferradures de Sant Antoni.
20:00 Encesa de la creu dels Tres Tombs, a la plaça Pau Casals, amb la participació dels grallers de l’Associació de Veïns de Jaume I.

Dissapte 18 de gener

9:00 Esmorzar popular a la cooperativa patrocinat per PLUSFRESC i el Gremi de forners de les Terres de Lleida.
10:15 Sortida des de la Cooperativa de carrosses, carros i cavalleries
11:00Missa en honor a Sant Antoni Abat, presidida per Monsenyor Salvador Giménez Valls, Bisbe de Lleida i amb la participació de la coral “Units pel Cant” a l’església de la Puríssima Sang.
12:00 Benedicció de carrosses, carros i cavalleries, a càrrec del Monsenyor Salvador Giménez Valls, Bisbe de Lleida, a l’avinguda de Blondel i desfilada fins a la Creu dels Tres Tombs acompanyats per la batucada Ritmaos i els Gegants i Grallers de Jaume I.
A l’edifici de Mercolleida:
14:00Entrega dels premis Horta de Lleida
14:30 Dinar de germanor
17:00Ball amb l’Orquestra Habana.
En acabar el ball, hi haurà la cerimònia d’entrega dels premis dels concursos. I tot seguit, concert.